Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραιτήθηκε ο επιχειρησιακός διευθυντής της easyJet

Η αεροπορική εταιρεία έχει δεχθεί μεγάλο χτύπημα από τις ακυρώσεις τους τελευταίους μήνες. Έχει καταργήσει χιλιάδες πτήσεις, συμπεριλαμβανομένων πολλών την ημέρα που επρόκειτο να αναχωρήσουν.

Παραιτήθηκε ο επιχειρησιακός διευθυντής της easyJet

Την παραίτησή του υπέβαλε ο επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής της EasyJet, Peter Bellew, εν μέσω αυξανόμενου θυμού για τις διαταραχές στις πτήσεις.

Οπως θυμίζει το Bloomberg, η αεροπορική εταιρεία έχει δεχθεί το μεγαλύτερο χτύπημα από ακυρώσεις τους τελευταίους μήνες. Έχει καταργήσει χιλιάδες πτήσεις, συμπεριλαμβανομένων πολλών την ημέρα που επρόκειτο να αναχωρήσουν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της EasyJet, Johan Lundgren, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Peter για τη σκληρή δουλειά του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Όλοι στην easyJet παραμένουν απόλυτα επικεντρωμένοι στην παροχή μιας ασφαλούς και αξιόπιστης λειτουργίας αυτό το καλοκαίρι».

Ο τομέας των αερομεταφορών δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ζήτηση για ταξίδια εν μέσω ελλείψεων προσωπικού και δυσκολιών απόκτησης άδειας ασφαλείας για τους νέους υπαλλήλους.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v