Στις φλόγες η κατοικία του πρωθυπουργού στη Σρι Λάνκα

«Διαδηλωτές εισέβαλαν στην ιδιωτική κατοικία του πρωθυπουργού και την πυρπόλησαν», ανέφερε το γραφείο του Ρανίλ Βικρεμεσίνγκε. Οργή λαού λόγω φτώχειας, διαφθοράς και παρατεταμένης κρίσης.

Στις φλόγες η κατοικία του πρωθυπουργού στη Σρι Λάνκα

Πλήθος διαδηλωτών εισέβαλε στην κατοικία του πρωθυπουργού της Σρι Λάνκα το βράδυ του Σαββάτου στο Κολόμπο, βάζοντας φωτιά, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία και το περιβάλλον του πρωθυπουργού.

«Διαδηλωτές εισέβαλαν στην ιδιωτική κατοικία του πρωθυπουργού Ρανίλ Βικρεμεσίνγκε και την πυρπόλησαν», ανέφερε το γραφείο του πρωθυπουργού.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός της χώρας προτίθεται να παραιτηθεί, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον σχηματισμό πολυκομματικής κυβέρνησης, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του.

Η ανακοίνωση ακολούθησε την κλιμάκωση των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που υποχρέωσαν τον πρόεδρο της χώρας Γκοταμπάγια Ρατζαπάξα να φυγαδευτεί σήμερα Σάββατο από την επίσημη κατοικία του στο Κολόμπο, λίγα λεπτά προτού εισβάλουν σε αυτή χιλιάδες διαδηλωτές, σε μια από τις μεγαλύτερες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους μήνες στη χώρα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v