Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Amazon μεταξύ των διεκδικητών για τη Signify Health

Η εταιρεία παροχής υγειονομικών υπηρεσιών Signify Health πωλείται στο πλαίσιο μιας δημοπρασίας που θα μπορούσε να αυξήσει την αξία της, κατά πολύ άνω του ποσού των 8 δισ. δολαρίων.

Η Amazon μεταξύ των διεκδικητών για τη Signify Health

Η Amazon.com Inc είναι μεταξύ των διεκδικητών της εταιρείας παροχής υπηρεσιών υγείας Signify Health Inc, όπως ανέφερε χθες η εφημερίδα “The Wall Street Journal”, επικαλούμενη πηγές που έχουν λάβει σχετική ενημέρωση.

Η Signify Health πωλείται στο πλαίσιο μιας δημοπρασίας που θα μπορούσε να αυξήσει την αξία της, κατά πολύ άνω του ποσού των 8 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα.

Ούτε η Amazon αλλά ούτε και η Signify απάντησαν σε χθεσινά αιτήματα σχολιασμού που τους απηύθυνε το Reuters.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, η ίδια εφημερίδα ανέφερε ότι η κοινοπραξία CVS Health Corp ενδιαφερόταν για την εξαγορά της Signify, επιδιώκοντας την επέκταση της προσφοράς υπηρεσιών υγείας στο σπίτι.

Η συνολική οικονομική αξία των μετοχών της Signify καταγράφεται περίπου στα 4,97 δισ. δολάρια επί τη βάση της τιμής των μετοχών της την Παρασκευή (Refinitiv).

Την Κυριακή, το Bloomberg μετέδωσε πως προσφορά υποβάλλουν οι UnitedHealth Group, Amazon.com, CVS Health Corp και Option Care Health. Η UnitedHealth έχει μέχρι στιγμής υποβάλει την υψηλότερη προσφορά, που ξεπερνά τα 30 δολάρια ανά μετοχή, ενώ η προσφορά της Amazon δεν υστερεί πολύ, σύμφωνα με το Bloomberg.

Η Signify θα πραγματοποιήσει σήμερα συμβούλιο για να συζητήσει τις προσφορές και οι τελικές προσφορές αναμένονται στις 6 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το Bloomberg.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v