Apple: Στις 7 Σεπτεμβρίου έρχονται τα iPhone 14...

Πρώτα έρχονται διαδικτυακά, καθώς ανακοινώθηκε η μέρα και η ώρα παγκόσμιας ψηφιακής παρουσίασης. Οι καινοτομίες της νέας σειράς και οι εκπλήξεις των Apple Watch 8.

Apple: Στις 7 Σεπτεμβρίου έρχονται τα iPhone 14...

Εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων iPhone προανήγγειλε η Apple για τις 7 Σεπτεμβρίου, και ώρα Ελλάδος 9 μ.μ. για όσους πιστούς προσέλθουν στο διαδικτυακό ραντεβού στον ιστότοπο της εταιρείας και στο YouTube. 

Η εταιρεία πιθανώς θα ανακοινώσει επίσης νέα μοντέλα Apple Watch και AirPods, γράφει το CNBC. Η παρουσίαση των νέων μοντέλων Mac και iPad ίσως μετατεθεί για την εκδήλωση του Οκτωβρίου, αν και αυτό θα το μάθουμε μάλλον την ίδια μέρα.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τέσσερα νέα μοντέλα iPhone, που πιθανότατα θα πάρουν το όνομα iPhone 14. Οι νέες συσκευές θα έχουν βελτιωμένες κάμερες, ενώ έκπληξη θα αποτελέσουν οι νέες οθόνες στις ακριβές εκδόσεις Pro.

Οι αναλυτές θα παρακολουθούν στενά την τιμολόγηση της νέας σειράς προκειμένου να διαπιστωθεί η πολιτική της Apple σε περιβάλλον υψηλού πληθωρισμού και αβεβαιότητας στις αλυσίδες εφοδιασμού.

Στα νέα μοντέλα Apple Watch της σειράς 8, μεταδίδει το Bloomberg, πιθανώς θα συμπεριλαμβάνεται αισθητήρας θερμοκρασίας σώματος που θα παρακολουθεί τον ύπνο, ακόμη και τη γονιμότητα.

Η εταιρεία συνήθως κυκλοφορεί τη νέα έκδοση iOS για iPhone μετά την εκδήλωση του Σεπτεμβρίου. Φέτος, το λογισμικό περιλαμβάνει εξατομικευμένες επιλογές για το κλείδωμα της οθόνης και τη δυνατότητα επεξεργασίας ή αναίρεσης απεσταλμένων iMessages.

Η Apple πραγματοποιεί ψηφιακές μαγνητοσκοπημένες εκδηλώσεις για λανσάρισμα νέων προϊόντων από την έναρξη της πανδημίας το 2020.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v