Πότε και πού θα επιτρέπεται η κατανάλωση μπίρας στο Μουντιάλ του Κατάρ

Κατ' εξαίρεση θα επιτραπεί η ζυθοποσία στο πλαίσιο της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στο εμιράτο, αλλά υπό όρους - όπως και πολλές άλλες δυτικές συνήθειες.

Πότε και πού θα επιτρέπεται η κατανάλωση μπίρας στο Μουντιάλ του Κατάρ

Τρεις ώρες πριν από τον αγώνα στην περίμετρο των γηπέδων (όχι στη διάρκεια του αγώνα και στις κερκίδες) και μια ώρα μετά τη λήξη του ματς θα επιτρέπεται η κατανάλωση μπίρας στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Την απόφαση έλαβε το εμιράτο ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στη χώρα. Στόχος προφανώς να ικανοποιηθούν οι συνήθειες των φιλάθλων που προέρχονται από χώρες όπου δεν υπάρχουν περιορισμοί στην κατανάλωση αλκοόλ και φυσικά να αξιοποιηθεί εμπορικά η εν λόγω ρύθμιση.

Το 22ο Μουντιάλ θα διεξαχθεί από 21 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου 2022 στη χώρα του Περσικού. Μάλιστα, η FIFA έχει εκδώσει λίστα αναλυτικών οδηγιών με το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται, μεταξύ άλλων σε σχέση με τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών, ηλεκτρονικών τσιγάρων, μπούργκας, με το μέγεθος των σακιδίων, τις βουβουζέλες, τις γνωστές συσκευές που παράγουν ήχο και πολλά άλλα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, Reuters

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v