Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα βρήκαν συνδικάτα και σιδηροδρομικές εταιρείες στις ΗΠΑ

Η προσωρινή λύση ανακοινώθηκε μόλις μια ημέρα πριν από την προθεσμία της Παρασκευής για απεργιακές κινητοποιήσεις - θα πάγωναν κρίσιμες υποδομές που μεταφέρουν το 40% των φορτίων μεγάλων αποστάσεων.

Τα βρήκαν συνδικάτα και σιδηροδρομικές εταιρείες στις ΗΠΑ

Οι αμερικανικές σιδηροδρομικές εταιρείες και τα συνδικάτα που εκπροσωπούν περισσότερους από 100.000 εργαζομένους κατέληξαν σε συμφωνία, όπως ενημέρωσε η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg, πρόκειται για πολύ σημαντική εξέλιξη η οποία θα αποτρέψει κινητοποιήσεις που κινδύνευαν να προσθέσουν πιέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα στη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου.

«Μετά από 20 συνεχόμενες ώρες διαπραγματεύσεων στο Υπουργείο Εργασίας, οι σιδηροδρομικές εταιρείες και οι διαπραγματευτές των συνδικάτων κατέληξαν σε μια προσωρινή συμφωνία που εξισορροπεί τις ανάγκες των εργαζομένων, των επιχειρήσεων και της οικονομίας της χώρας μας», σύμφωνα με δήλωση του υπουργείου Εργασίας νωρίς την Πέμπτη.

Η προσωρινή λύση ανακοινώθηκε μόλις μια ημέρα πριν από την προθεσμία της Παρασκευής για απεργιακές κινητοποιήσεις - θα πάγωναν κρίσιμες υποδομές που μεταφέρουν το 40% των φορτίων μεγάλων αποστάσεων, απειλώντας νέο κύμα χάους στην εφοδιαστική αλυσίδα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v