Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Drone αποκαλύπτει τεράστιο κέντρο απομόνωσης 14.000 κλινών για Covid στην Κίνα

(vid) Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στο Douyin, την υπηρεσία της Tiktok στην Κίνα, δείχνουν πάρα πολλές προκάτ κατασκευές, παρόμοιες με κοντέινερ πλοίων, παραταγμένες σε μία περιοχή που περιβάλλεται από δάσος.

Drone αποκαλύπτει τεράστιο κέντρο απομόνωσης 14.000 κλινών για Covid στην Κίνα

Eνα τεράστιο κέντρο απομόνωσης για ασθενείς με Covid-19 έχει κατασκευάσει η Κίνα.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, αποτελείται από σειρές προσωρινών κτιρίων σε μια τεράστια έκταση στα νότια της χώρας, καθώς οι αξιωματούχοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τον ιό ως απειλή που πρέπει να εξαλειφθεί.

Πλάνα από drone που κοινοποιήθηκαν στο Douyin, την υπηρεσία της Tiktok στην Κίνα, δείχνουν πολλές προκάτ κατασκευές παρόμοιες με κοντέινερ πλοίων, παραταγμένες σε μία περιοχή που περιβάλλεται από δάσος. Αρκετοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είπαν ότι το βίντεο δείχνει μια εγκατάσταση καραντίνας Covid στην πόλη Guangan, Sichuan.

Σύμφωνα με την πολιτική για μηδενική Covid της Κίνας, όλοι όσοι έχουν μολυνθεί από τον ιό και όλες οι στενές επαφές τους πρέπει να πάνε σε κεντρικές εγκαταστάσεις απομόνωσης για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Οι επαρχίες κλήθηκαν τον Μάρτιο να κατασκευάσουν δύο με τρία από τα λεγόμενα αυτοσχέδια νοσοκομεία ως τρόπο εξάλειψης της μετάδοσης στην κοινότητα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v