Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρώτη φορά κάνει δεύτερη Prime Day η Amazon

Η Prime Day του Ιουλίου ήταν η «μεγαλύτερη» που έγινε ποτέ, τονίζοντας ότι οι πελάτες αγόρασαν περισσότερα από 300 εκατ. προϊόντα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Εκατοντάδες χιλιάδες προσφορές.

Πρώτη φορά κάνει δεύτερη Prime Day η Amazon

Η Amazon.com ανακοίνωσε ότι θα φιλοξενήσει τη δεύτερη Prime Day του 2022 στις 11 και 12 Οκτωβρίου, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η εταιρεία πραγματοποιεί δύο Prime εκδηλώσεις σε μία μόνο χρονιά.

Η εκδήλωση με την επωνυμία Prime Early Access Sale θα διαρκέσει 48 ώρες και θα δώσει στα μέλη της Prime σε 15 χώρες «αποκλειστική πρώιμη πρόσβαση σε προσφορές», συμπεριλαμβανομένων προσφορών για επωνυμίες Peloton και New Balance.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή μόνο για μέλη του προγράμματος συνδρομής Prime της Amazon και θα περιλαμβάνει «εκατοντάδες χιλιάδες» προσφορές, δήλωσε ο Τζαμίλ Γκάνι, αντιπρόεδρος της Prime, σε συνέντευξή του.

Νωρίτερα, η Amazon είπε ότι η Prime Day του Ιουλίου ήταν η «μεγαλύτερη» που έγινε ποτέ, τονίζοντας ότι οι πελάτες αγόρασαν περισσότερα από 300 εκατομμύρια αντικείμενα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v