Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σούνακ: Χρειαζόμαστε σταθερότητα και ενότητα

Η πρώτη δημόσια δήλωση του νέου Βρετανού πρωθυπουργού. «Το υψηλότερο προνόμιο της ζωής μου να υπηρετήσω το κόμμα που αγαπώ και να προσφέρω στη χώρα στην οποία οφείλω τόσα πολλά».

Σούνακ: Χρειαζόμαστε σταθερότητα και ενότητα

«Τιμώ τη Λιζ Τρας για τις υπηρεσίες που παρείχε υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες», ήταν η πρώτη φράση που είπε σε δημόσιες δηλώσεις του ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ (επισήμως αναλαμβάνει πιθανότατα την Τρίτη). Και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αντιμετωπίζουμε μια βαθιά οικονομική πρόκληση. Τώρα χρειαζόμαστε σταθερότητα και ενότητα. Θα θέσω ως ύψιστη προτεραιότητά μου να ενώσω το κόμμα και τη χώρα μας. Γιατί μόνο έτσι θα ξεπεράσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και θα χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον με ευημερία για τα παιδιά και τα εγγόνια μας».

Επιπλέον, δήλωσε: «Έχω την τιμή να απολαμβάνω την υποστήριξη των βουλευτών. Είναι το υψηλότερο προνόμιο της ζωής μου να μπορώ να υπηρετήσω το κόμμα που αγαπώ και να προσφέρω στη χώρα στην οποία οφείλω τόσα πολλά. Δεσμεύομαι ότι θα υπηρετήσω με ακεραιότητα και ταπεινότητα».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v