Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Mercedes-Benz θα πουλήσει τις μετοχές των ρωσικών θυγατρικών σε τοπικό επενδυτή

Εγκαταλείπει τη ρωσική αγορά. Εκπρόσωπος της Mercedes είπε ότι το μερίδιο της εταιρείας στη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία Kamaz δεν θα επηρεαστεί από την προβλεπόμενη συναλλαγή και θα μεταφερθεί στη Daimler Truck φέτος, όπως είχε προγραμματιστεί.

Η Mercedes-Benz θα πουλήσει τις μετοχές των ρωσικών θυγατρικών σε τοπικό επενδυτή

Η Mercedes-Benz θα εγκαταλείψει τη ρωσική αγορά και θα πουλήσει τις μετοχές των ρωσικών θυγατρικών σε έναν τοπικό επενδυτή, την AVTODOM, δήλωσε την Τετάρτη εκπρόσωπος της εταιρείας στη Ρωσία. Την ίδια ώρα, η είδηση επιβεβαιώθηκε και από το ρωσικό υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου.

«Οι κύριες προτεραιότητες κατά τη συμφωνία για τους όρους της συμφωνίας ήταν η μέγιστη εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς πελάτες από τη Ρωσία τόσο στον τομέα της εξυπηρέτησης μετά την πώληση όσο και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καθώς και η διατήρηση των θέσεων εργασίας των εργαζομένων στα ρωσικά τμήματα της εταιρείας», δήλωσε η Natalia Koroleva, Γενική Διευθύντρια της Mercedes-Benz Rus, σύμφωνα με το Reuters.

Tο μερίδιο της εταιρείας στη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία Kamaz δεν θα επηρεαστεί από την προβλεπόμενη συναλλαγή και θα μεταφερθεί στη Daimler Truck φέτος, όπως είχε προγραμματιστεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v