Χτύπημα $2,8 δισ. στον τομέα άμυνας της Boeing το Q3

Η κατασκευάστρια αεροδιαστημικής έχασε 6,18 δολάρια ανά μετοχή το τρίτο τρίμηνο, αντί για το κέρδος των 13 σεντ ανά μετοχή που ανέμεναν οι επενδυτές.

Χτύπημα $2,8 δισ. στον τομέα άμυνας της Boeing το Q3

Η Boeing σημείωσε ζημίες 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις αμυντικές της δραστηριότητες το τελευταίο τρίμηνο, συμπεριλαμβανομένου του Air Force One, αλλά ανέφερε υψηλότερες ελεύθερες ταμειακές ροές από ό,τι ανέμενε η Wall Street.

Oπως μεταδίδουν οι Financial Times, η κατασκευάστρια αεροδιαστημικής έχασε 6,18 δολάρια ανά μετοχή το τρίτο τρίμηνο, αντί για το κέρδος των 13 σεντ ανά μετοχή που ανέμεναν οι επενδυτές. Τα έσοδα 16 δισ. δολαρίων της εταιρείας, αν και ήταν αυξημένα κατά 4% ετησίως, ήταν επίσης 2 δισ. δολάρια χαμηλότερα από τα αναμενόμενα.

Ο διευθύνων σύμβουλος David Calhoun είπε ότι τα έσοδα και τα κέρδη της Boeing «επηρεάστηκαν σημαντικά» από «τεχνικές προκλήσεις» και υψηλότερο κόστος παραγωγής και αλυσίδας εφοδιασμού σε αμυντικά προϊόντα, τα οποία η Boeing έχει συμφωνήσει να παραδώσει σε κυβερνητικούς πελάτες σε σταθερή τιμή, γεγονός που σημαίνει ότι η εταιρεία επωμίζεται τυχόν υπέρβαση κόστους.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v