Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο ηχηρό κανόνι στην αγορά κρυπτονομισμάτων

Η BlockFi είναι το τελευταίο θύμα στο ντόμινο χρεοκοπιών στα cryptos. Η πλατφόρμα δανεισμού είχε παγώσει τις αναλήψεις και είχε αναγνωρίσει ότι έχει «σημαντική έκθεση» στο FTX.

Νέο ηχηρό κανόνι στην αγορά κρυπτονομισμάτων

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

H πλατφόρμα δανεισμού κρυπτονομισμάτων BlockFi ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι υπέβαλε αίτημα για προστασία από τους πιστωτές μαζί με οκτώ από τις θυγατρικές της, μεταδίδει το Reuters.

Πρόκειται για το τελευταίο θύμα της κατάρρευσης του ανταλλακτηρίου FTX. 

Η BlockFi είχε προηγουμένως παγώσει τις αναλήψεις από την πλατφόρμα της και είχε αναγνωρίσει ότι έχει «σημαντική έκθεση» στο FTX.

Περισσότερο από μια εβδομάδα νωρίτερα το FTX του Σαμ Μπάνκμαν Φράιντ είχε ζητήσει υπαγωγή στο άρθρο 11 του πτωχευτικού δικαίου των ΗΠΑ.

Τον Ιούλιο, το FTX είχε υπογράψει συμφωνία με την BlockFi για πιστωτική γραμμή 400 εκατ. δολαρίων και οψιόν αγοράς έναντι 240 εκατ. δολαρίων. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v