Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μασκ: Το Τwitter ίσως πριμοδότησε αριστερούς υποψήφιους στις βραζιλιάνικες εκλογές

Είναι πιθανό το προσωπικό του Twitter να πριμοδότησε τους αριστερούς υποψηφίους στις βραζιλιανικές προεδρικές εκλογές, δήλωσε ο Έλον Μασκ.

Μασκ: Το Τwitter ίσως πριμοδότησε αριστερούς υποψήφιους στις βραζιλιάνικες εκλογές

Ο ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, δήλωσε το Σάββατο ότι θεωρεί «πιθανό» το προσωπικό του κοινωνικού δικτύου να ευνόησε τους αριστερούς υποψηφίους κατά τις φετινές εκλογές στη Βραζιλία, χωρίς να προσκομίσει στοιχεία.

Ο Μασκ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Twitter στις 27 Οκτωβρίου, λίγες μέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Βραζιλίας, όταν ο ακροδεξιός νυν πρόεδρος Ζαΐρ Μπολσονάρο ηττήθηκε από τον αριστερό Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα.

«Έχω δει πολλά ανησυχητικά tweets για τις πρόσφατες εκλογές στη Βραζιλία», έγραψε ο Μασκ στο Twitter όταν ρωτήθηκε από έναν χρήστη σχετικά με τις εκλογές που ενδεχομένως «χειρίστηκε» η προηγούμενη διοίκηση της εταιρείας. «Εάν αυτά τα tweets είναι ακριβή, είναι πιθανό το προσωπικό του Twitter να πριμοδότησε τους αριστερούς υποψηφίους», πρόσθεσε ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla.

Ο Μπολσονάρο νωρίτερα φέτος φιλοξένησε τον Μασκ σε μια συνάντηση στην πολιτεία του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όπου χαρακτήρισε την εξαγορά του Twitter από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο «ανάσα ελπίδας» και τον χαρακτήρισε «θρύλο της ελευθερίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v