Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλμα 7% για τη μετοχή της Credit Suisse

Ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν ετοιμάζεται να επενδύσει περίπου 500 εκατ. δολάρια στην επενδυτική τράπεζα της Credit Suisse, ανέφερε η Wall Street Journal.

Αλμα 7% για τη μετοχή της Credit Suisse

Αλμα 7% κάνουν οι μετοχές της Credit Suisse Group, επεκτείνοντας τα κέρδη τους μετά το σπάσιμο του σερί απωλειών 13 ημερών την Παρασκευή.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν ετοιμάζεται να επενδύσει περίπου 500 εκατ. δολάρια στην επενδυτική τράπεζα της Credit Suisse, ανέφερε η Wall Street Journal, επικαλούμενη άτομα με γνώση του θέματος.

Στους υπόλοιπους επενδυτές μπορεί να περιλαμβάνονται το Atlas Merchant Capital του πρώην CEO της Barclays, Bob Diamond, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η Εθνική Tράπεζα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία ανήκει κατά 37% στο κρατικό επενδυτικό ταμείο της χώρας, είναι βασικός επενδυτής στη συνεχιζόμενη αύξηση κεφαλαίου της Credit Suisse ύψους 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τελικά θα κατέχει μερίδιο 9,9% στην τράπεζα.

Οι μετοχές της Credit Suisse τελούν υπό διαπραγμάτευση στα 3,1 ελβετικά φράγκα ση Ζυρίχη, ενώ έχουν χάσει περίπου το 63% της αξίας τους φέτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v