Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρχισε... τα φέσια το Twitter του Μασκ

Το Twitter έχει σταματήσει να πληρώνει νοίκι για οποιοδήποτε από τα κτίρια γραφείων του στο Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με τους NYT. Στοπ πληρωμών σε προμηθευτές. Σκέψεις να μη δοθούν αποζημιώσεις στους απολυμένους.

Αρχισε... τα φέσια το Twitter του Μασκ

Στην προσπάθειά του να καταστήσει το Twitter μια πιο επικερδή εταιρεία, ο Έλον Μασκ φαίνεται να εφαρμόζει ακραία μέτρα περικοπής του κόστους.

Σύμφωνα με τους New York Times, το Twitter έχει σταματήσει να πληρώνει νοίκι για οποιοδήποτε από τα κτίρια γραφείων του στο Σαν Φρανσίσκο, ενώ ο Έλον Μασκ φέρεται να έχει δώσει εντολή στους υπαλλήλους να σταματήσουν να πληρώνουν τους προμηθευτές του κοινωνικού δικτύου. 

Η αμερικανική εφημερίδα σημειώνει επίσης ότι το κοινωνικό δίκτυο δεν έχει πληρώσει σχεδόν 200.000 δολάρια για πτήσεις με ιδιωτικά αεροπλάνα που πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο. 

Τον περασμένο μήνα, σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσει χρήματα, το Twitter απέλυσε πάνω από το 50% του προσωπικού, υποσχόμενο στους υπαλλήλους με έδρα στις ΗΠΑ ότι θα λάβουν αποζημίωση. Oι NYT μεταδίδουν ότι η ομάδα του Μασκ εξετάζει τώρα το ενδεχόμενο να μην καταβάλει καθόλου αποζημιώσεις. 


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v