Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δέσμευση Ελον Μασκ: Δεν θα πουλήσω μετοχές της Tesla για δύο χρόνια

Εχει ξεφορτώσει μετοχές αξίας 40 δισ. δολαρίων φέτος, για να χρηματοδοτήσει την αγορά του Twitter. Tα σχόλια αργά την Πέμπτη οδήγησαν τη μετοχή της αυτοκινητοβιομηχανίας σε άνοδο έως και 3,5% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές.

Δέσμευση Ελον Μασκ: Δεν θα πουλήσω μετοχές της Tesla για δύο χρόνια

Δεν σχεδιάζει να πουλήσει άλλες μετοχές της Tesla για δύο χρόνια ο Ελον Μασκ, έχοντας ξεφορτώσει μετοχές σχεδόν 40 δισ. δολαρίων φέτος, κυρίως για να χρηματοδοτήσει την αγορά του Twitter.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla έχει κάνει τέτοιες διακηρύξεις στο παρελθόν και στη συνέχεια πούλησε περισσότερες μετοχές, τα σχόλια του Μασκ σε ηχητική διάσκεψη στο Twitter Sρaces αργά την Πέμπτη οδήγησαν τη μετοχή της αυτοκινητοβιομηχανίας σε άνοδο έως και 3,5% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές. Εάν αυτά τα κέρδη διατηρηθούν στην κανονική συνεδρίαση της Παρασκευής, οι μετοχές θα μπορούσαν να σπάσουν σερί απωλειών πέντε ημερών.

«Δεν θα πουλήσω μετοχές έως -δεν ξέρω- πιθανώς σε δύο χρόνια από τώρα, σίγουρα όχι τον επόμενο χρόνο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, και πιθανότατα ούτε τον επόμενο χρόνο», είπε ο Μασκ απαντώντας σε ερώτηση του μακροχρόνιου επενδυτή Ross Gerber, ο οποίος αμφισβήτησε την ηγεσία του CEO της Tesla την Τετάρτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v