Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας επενδύει $4 δισ. στην Blackstone

Ψήφος εμπιστοσύνης στον τομέα ακινήτων του fund, σε «ένα από τα καλύτερα τοποθετημένα χαρτοφυλάκια real estate μεγάλης κλίμακας στις ΗΠΑ».

Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας επενδύει $4 δισ. στην Blackstone

Μεγάλη επένδυση στη ναυαρχίδα των επιχειρήσεων της Blackstone κάνει το εμβληματικό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, κίνηση που δείχνει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στο fund με περιουσιακά στοιχεία που φτάνουν τα 69 δισ. δολάρια, ύστερα από τη συρρίκνωση δραστηριοτήτων που το σημάδεψε την περασμένη χρονιά, γράφουν οι Financial Times.

To ίδρυμα, με περιουσιακά στοιχεία 150 δισ. δολαρίων, ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 4 δισ. δολάρια στην Blackstone Real Estate Income Trust, «επικυρώνοντας» το χαρτοφυλάκιο και τις αποδόσεις της, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Blackstone Stephen Schwarzman.

«Θεωρούμε ότι το BREIT είναι ένα από τα καλύτερα τοποθετημένα χαρτοφυλάκια ακινήτων μεγάλης κλίμακας στις ΗΠΑ, το οποίο διαχειρίζεται ένας από τους κορυφαίους επενδυτές ακινήτων στον κόσμο», δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο Jagdeep Singh Bachher, επικεφαλής επενδύσεων του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v