Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έκτακτη σύσκεψη στη Ντάουνινγκ Στριτ για τις απεργίες

Κλινικοί ηγέτες, ειδικοί στον τομέα της υγείας και υπουργοί συναντώνται στην Ντάουνινγκ Στριτ για το Φόρουμ Ανάκαμψης του NHS. Το απεργιακό κύμα στους σιδηρόδρομους δεν έχει τελειώσει.

Έκτακτη σύσκεψη στη Ντάουνινγκ Στριτ για τις απεργίες

Ο Ρίσι Σούνακ πραγματοποιεί το πρωί του Σαββάτου συνάντηση με επικεφαλής της υγείας για να εξομαλύνει το μεγάλο πρόβλημα των καθυστερήσεων στις θεραπείες και τα επείγοντα περιστατικά.

Το ονομάζει Φόρουμ Ανάκαμψης του NHS στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Η συνάντηση πραγματοποιείται λίγες μέρες πριν τις επερχόμενες απεργίες των νοσηλευτών που είναι μέλη του σωματείου Βασιλικό Κολλέγιο Νοσηλευτικής στις 18 και 19 Ιανουαρίου 2023.

Επιπλέον τα μέλη του GMB και της UNISON (προσωπικό ασθενοφόρων) απεργούν στις 11 Ιανουαρίου 2023 και τα μέλη της UNISON (προσωπικό ασθενοφόρων) απεργούν στις 23 Ιανουαρίου 2023, με κοινό αίτημα αυξήσεις μισθών απέναντι στον πληθωρισμό.

Σήμερα 7/1/2023 ολοκληρώνεται η πενθήμερη απεργία των σιδηροδρομικών αλλά οι διαδρομές δεν αναμένεται να επανέλθουν στο κανονικό παρά την Δευτέρα.

Ο αντίκτυπος των απεργιών στον σιδηρόδρομο εκτιμάται ότι κόστισε στον τομέα της φιλοξενίας συνολικά 2,5 δισεκατομμύρια λίρες από τότε που ξεκίνησαν οι απεργίες τον περασμένο Ιούνιο, σύμφωνα με το UKHospitality.

Η «εβδομάδα της κόλασης» των απεργιών των σιδηροδρόμων εκτιμάται θα κοστίσει στην οικονομία της πρωτεύουσας περίπου 180 εκατομμύρια λίρες, προειδοποίησαν την Παρασκευή οικονομολόγοι του Σίτι.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v