Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πικετοφορία ιδιοκτητών Tesla στην Κίνα

Ομάδα περισσότερων από 60 ιδιοκτητών Tesla, αναστατωμένοι που τα αυτοκίνητά τους έχουν χάσει μεγάλο μέρος της αξίας τους, φώναξαν συνθήματα όπως «Η Tesla είπε ψέματα στους πελάτες» και «Προστατέψτε τα νόμιμα δικαιώματα των καταναλωτών».

Πικετοφορία ιδιοκτητών Tesla στην Κίνα

Οι ιδιοκτήτες Tesla σε μεγάλες πόλεις στην Κίνα διαμαρτύρονται για τις μειώσεις τιμών από την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Η Tesla ανακοίνωσε μείωση στις τιμές πώλησης για τα οχήματά Model 3 και Model Y την Παρασκευή, μειώνοντας τις τιμές σε 229.900 ρενμίνμπι (34.000 δολάρια) και 259.900 ρενμίνμπι, αντίστοιχα.

Η εταιρεία του Έλον Μασκ είχε ήδη μειώσει τις τιμές τον Οκτώβριο.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, οι περικοπές ώθησαν τους ιδιοκτήτες της Tesla να κάνουν πικετοφορία στους εκθεσιακούς χώρους και τα κέντρα παράδοσης της εταιρείας στη Σαγκάη, τη Γουχάν και τη Σενζέν το Σαββατοκύριακο.

Ομάδα περισσότερων από 60 ιδιοκτητών Tesla, αναστατωμένοι που τα αυτοκίνητά τους έχουν χάσει μεγάλο μέρος της αξίας τους, φώναξαν συνθήματα όπως «Η Tesla είπε ψέματα στους πελάτες» και «Προστατέψτε τα νόμιμα δικαιώματα των καταναλωτών» μπροστά από το κέντρο διανομής της Tesla στη Γιουχάν την Κυριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v