Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ουκρανία: Αποκαλύφθηκαν πάνω από 600 Ρώσοι πράκτορες

Με βάση τις πληροφορίες της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας, ύστερα από μια ειδική επιχείρηση που είχε πολλές φάσεις, συνελήφθη μια ομάδα δολιοφθοράς των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

Ουκρανία: Αποκαλύφθηκαν πάνω από 600 Ρώσοι πράκτορες

Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής τον Φεβρουάριο του 2022, η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) αποκάλυψε περισσότερους από 600 Ρώσους πράκτορες και κατασκόπους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας ερευνά περισσότερες από 1.500 ποινικές υποθέσεις που αφορούν εσχάτη προδοσία και κατασκοπεία. Περισσότερες από 340 υποθέσεις έχουν παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Με βάση τις πληροφορίες της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας, ύστερα από μια ειδική επιχείρηση που είχε πολλές φάσεις , συνελήφθη μια ομάδα δολιοφθοράς των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

«Οι εχθρικοί πράκτορες προετοίμαζαν την φυσική εξόντωση του υπουργού Άμυνας και του αρχηγού της κύριας διεύθυνσης κατασκοπείας του κράτους μας καθώς και ενός γνωστού Ουκρανού ακτιβιστή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, BBC (ρωσική υπηρεσία)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v