Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατρακύλησαν 69% τα κέρδη της Goldman Sachs το τέταρτο τρίμηνο

Η τράπεζα ανέφερε κέρδη 1,19 δισ. δολαρίων ή 3,32 δολάρια ανά μετοχή, για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκα στις 31 Δεκεμβρίου, έναντι 3,81 δισ. ή $10,81 ανά μετοχή, ένα χρόνο πριν. Ξεπέρασε τις προσδοκίες η Morgan Stanley.

Κατρακύλησαν 69% τα κέρδη της Goldman Sachs το τέταρτο τρίμηνο

Βουτιά 69% στα κέρδη του τέταρτου τριμήνου ανακοίνωσε ότι είχε η Goldman Sachs, λόγω των μεγάλων απωλειών στις καταναλωτικές της δραστηριότητες και της πτώσης στο κλείσιμο ντιλ που έπληξαν τη μονάδα επενδυτικής τραπεζικής της.

Οπως μεταδίδει το Reuters, η τράπεζα ανέφερε κέρδη 1,19 δισ. δολαρίων ή 3,32 δολάρια ανά μετοχή έναντι πρόβλεψης των αναλυτών για $5,48, το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου. Εναν χρόνο πριν ήταν 3,81 δισ. ή $10,81 ανά μετοχή.

H μετοχή της χάνει 2% στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street.

Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα κέρδη της Morgan Stanley το Q4

Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών όσον αφορά τα κέρδη τέταρτου τριμήνου η Morgan Stanley, καθώς η δραστηριότητα trading της επενδυτικής τράπεζας ενισχύθηκε από την αστάθεια της αγοράς, αντισταθμίζοντας το πλήγμα από το υποτονικό κλείσιμο ντιλ.

Οπως μεταδίδει το Reuters, σε προσαρμοσμένη βάση, η τράπεζα είχε κέρδη 1,31 δολαρίων ανά μετοχή, σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών για $1,19, σύμφωνα με τα στοιχεία της Refinitiv IBES.

Τα κέρδη της Morgan Stanley που αποδίδονται στους μετόχους για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου ήταν 2,11 δισ. δολάρια ή 1,26 δολάρια ανά μετοχή.

H μετοχή της ενισχύεται 0,4% στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v