Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αντιπρόεδρος Κίνας: Πώς διατήρησε την οικονομική σταθερότητα η χώρα

Για να αντιμετωπίσει τους κινδύνους στον τομέα της μεσιτικής αγοράς, η χώρα δεσμεύτηκε στη σταθεροποίηση των προσδοκιών, παρέχοντας οικονομική ρευστότητα, σημείωσε μεταξύ άλλων στο Νταβός ο Λιου Χε.

Αντιπρόεδρος Κίνας: Πώς διατήρησε την οικονομική σταθερότητα η χώρα

Η Κίνα κατόρθωσε να διατηρήσει συνολικά την οικονομική σταθερότητά της, ενώ καταρτίζει το Νόμο Οικονομικής Σταθερότητας όπως δήλωσε χθες, Τρίτη, στο Νταβός ο Λιου Χε, αντιπρόεδρος της κινεζικής κυβέρνησης.

Προκειμένου να αντιμετωπίσει τους κινδύνους στον τομέα της μεσιτικής αγοράς, η Κίνα δεσμεύτηκε στη σταθεροποίηση των προσδοκιών, παρέχοντας οικονομική ρευστότητα σε λογικό πλαίσιο, ενώ χαλάρωσε τους περιορισμούς που είχαν εισαχθεί σε κάποια χρονική στιγμή για την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης της αγοράς ακινήτων μεταξύ άλλων, δήλωσε ο Λιου στη διάρκεια της ομιλίας του στο φετινό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Με δεδομένες τις προσπάθειες αυτές, η προσφορά και η ζήτηση στην αγορά ακινήτων κατέγραψε σημαντική βελτίωση, πρόσθεσε ο Κινέζος αξιωματούχος.

Βλέποντας στο μέλλον, η αστικοποίηση της Κίνας εξελίσσεται ακόμη με γοργούς ρυθμούς και η τεράστια δυναμική της ζήτησης που παράγει η διαδικασία αυτή, θα παρέχει μία ενίσχυση υποστήριξης της ανάπτυξης της μεσιτικής αγοράς, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Πεκίνου.

Ωστόσο ο αντιπρόεδρος της κινεζικής κυβέρνησης δήλωσε ότι η χώρα του καταρτίζει το Νόμο Οικονομικής Σταθερότητας, ο οποίος αναμένεται ότι θα παρέχει τις απαραίτητες δικλείδες για την αντιμετώπιση των κινδύνων και τη διατήρηση της οικονομικής σταθερότητας, καθώς η Κίνα βαδίζει προς το μέλλον.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v