Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σίγουρη για κερδοφόρα πορεία δηλώνει η Ryanair

Τα κέρδη μετά από φόρους στο τρίτο τρίμηνο που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο έφτασαν τα 211 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 96 εκατ. ευρώ έναν χρόνο πριν. Αύξηση 57% για τις πωλήσεις. Τι εκτιμά.

Σίγουρη για κερδοφόρα πορεία δηλώνει η Ryanair

Πεπεισμένη ότι μπορεί να διατηρήσει την κερδοφόρα πορεία της το επόμενο έτος και μετά δήλωσε η Ryanair Holdings, καθώς αυξάνεται η ζήτηση για ταξίδια και καθώς η εταιρεία λειτουργεί αεροσκάφη υψηλής χωρητικότητας και με μεγαλύτερη αποδοτικότητα όσον αφορά τα καύσιμα.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, τα κέρδη μετά από φόρους στο δημοσιονομικό τρίτο τρίμηνο που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο έφτασαν τα 211 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 96 εκατ. ευρώ έναν χρόνο πριν.

Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 57% στα 2,31 δισ. ευρώ, όπως ενημέρωσε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη.

Η εταιρεία επανέλαβε το εύρος των προοπτικών όσον αφορά τα κέρδη για ολόκληρο το έτος, από 1,325 δισ. ευρώ έως 1,425 δισ. ευρώ.

Ο αριθμός των επιβατών θα φθάσει τα 168 εκατ. αυτό το οικονομικό έτος και θα ανέλθει στα 225 εκατ. μέχρι το 2026. Η Ryanair επανέλαβε ότι θα έχει ζημιά στο τέταρτο οικονομικό της τρίμηνο, επειδή το Πάσχα όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ταξίδια πέφτει εκτός του τριμήνου της.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v