Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποκαθίστανται οι λογαριασμοί Τραμπ σε Facebook και Instagram

Η Meta αίρει τον αποκλεισμό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ από τις πλατφόρμες της, δίνοντάς του κανάλι επικοινωνίας με εκατομμύρια ακολούθους ενόψει και της νέας υποψηφιότητάς του. Απειλή αυξημένης ποινής αν ξαναπαραβιάσει τις πολιτικές περιεχομένου.

Αποκαθίστανται οι λογαριασμοί Τραμπ σε Facebook και Instagram

Η εταιρεία Meta ανακοίνωσε ότι ήρε τον αποκλεισμό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Facebook και το Instagram, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Άντι Στόουν, μετά τη διετή αναστολή των λογαριασμών του στον απόηχο της επίθεσης στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Η Meta είχε αναφέρει τον Ιανουάριο ότι θα άρει την αναστολή του λογαριασμού του Τραμπ μέσα «στις επόμενες εβδομάδες» και θα επιβάλει αυξημένες ποινές αναστολής μεταξύ ενός μηνός και δύο ετών αν ο πρώην πρόεδρος παραβιάσει ξανά τις πολιτικές περιεχομένου στις πλατφόρμες.

Ο Τραμπ αποκτά πλέον πρόσβαση σε βασικές πλατφόρμες για την προσέγγιση ψηφοφόρων και τη συγκέντρωση πολιτικών κεφαλαίων ενόψει της νέας υποψηφιότητάς του για τον Λευκό Οίκο το 2024. Είχε 23 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και 34 εκατομμύρια στο Facebook έως τον Ιανουάριο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v