Ο Πούτιν παρότρυνε την FSB να εντείνει τη δράση κατά των δυτικών μυστικών υπηρεσιών

Ο Πούτιν έδωσε οδηγίες στην FSB να αποτρέψει τις παράνομες ροές όπλων εντός της Ρωσίας και να ενισχύσει την ασφάλεια στις τέσσερεις περιοχές της Ουκρανίας τις οποίες η Μόσχα έχει μερικώς καταλάβει.

Ο Πούτιν παρότρυνε την FSB να εντείνει τη δράση κατά των δυτικών μυστικών υπηρεσιών

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν παρότρυνε σήμερα την FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας) να εντείνει την δραστηριότητα της για να αντιμετωπίσει αυτό που ο ίδιος χαρακτήρισε αυξανόμενες επιχειρήσεις κατασκοπείας και δολιοφθοράς που πραγματοποιούνται κατά της Ρωσίας από την Ουκρανία και τη Δύση.

Σε ομιλία του ενώπιον αξιωματούχων της FSB, o Πούτιν δήλωσε ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας πρέπει να σταματήσει «τις ομάδες δολιοφθοράς» που μπαίνουν στην Ρωσία από την Ουκρανία, να αναβαθμίσει την προστασία των σημαντικών υποδομών και να αποτρέψει τις όποιες προσπάθειες γίνονται από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες να αναζωογονήσουν αυτό που αποκάλεσε τρομοκρατικούς ή εξτρεμιστικούς πυρήνες στο έδαφος της Ρωσίας.

«Οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες παραδοσιακά και συνεχώς δραστηριοποιούνταν στην Ρωσία και τώρα έχουν ρίξει πρόσθετο προσωπικό, τεχνικούς και άλλους πόρους εναντίον μας. Πρέπει να αντιδράσουμε αναλόγως», δήλωσε ο Πούτιν.

Ο Πούτιν έδωσε οδηγίες στην FSB να αποτρέψει τις παράνομες ροές όπλων εντός της Ρωσίας και να ενισχύσει την ασφάλεια στις τέσσερεις περιοχές της Ουκρανίας τις οποίες η Μόσχα έχει μερικώς καταλάβει και διεκδικεί ως μέρος της δικής της επικράτειας, κίνηση την οποία οι περισσότερες χώρες δεν αναγνωρίζουν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v