Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επαναγορά μετοχών €1,5 δισ. από τον όμιλο Louis Vuitton

Ο Μπερνάρ Αρνό, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της LVMH, είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο πίσω από τον Ελον Μασκ της Tesla, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index.

Επαναγορά μετοχών €1,5 δισ. από τον όμιλο Louis Vuitton

Ενισχύονται οι μετοχές της LVMH, αφότου η κορυφαία εταιρεία ειδών πολυτελείας στον κόσμο ανακοίνωσε ένα σχέδιο για επαναγορά μετοχών ύψους έως και 1,5 δισ. ευρώ.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, ο όμιλος, με επικεφαλής τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο Μπερνάρ Αρνό, θα προχωρήσει στην επαναγορά από τώρα έως τις 20 Ιουλίου, ανέφερε η LVMH.

Ο Αρνό, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της LVMH, είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο πίσω από τον Ελον Μασκ της Tesla, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index. Ο Γάλλος επιχειρηματίας και η οικογένειά του κατέχουν περίπου το 48% των μετοχών της LVMH, με σχεδόν το 64% των δικαιωμάτων ψήφου.

Η LVMH καταγράφει άνοδο 2,5% στο χρηματιστήριο στο Παρίσι, ανεβάζοντας τα κέρδη φέτος στο 18% και δίνοντας στην εταιρεία μια χρηματιστηριακή αποτίμηση περίπου 404 δισ. ευρώ, την υψηλότερη στην Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v