Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Meta απολύει επιπλέον 10.000 υπαλλήλους

Η εταιρεία θα πρέπει να προετοιμαστεί για την πιθανότητα η νέα οικονομική πραγματικότητα να συνεχιστεί για πολλά χρόνια, προειδοποίησε ο Ζούκερμπεργκ. Ανοδος 5,5% για τη μετοχή της Meta.

Η Meta απολύει επιπλέον 10.000 υπαλλήλους

Η Meta θα απολύσει 10.000 ακόμη εργαζομένους, ανακοίνωσε η εταιρεία την Τρίτη, με τον διευθύνοντα σύμβουλο Μαρκ Ζούκερμπεργκ να προειδοποιεί ότι η οικονομική αστάθεια μπορεί να συνεχιστεί για «πολλά χρόνια».

Η μετοχή της Meta σημειώνει άνοδο περίπου 5,5%.

«Ακολουθεί το χρονοδιάγραμμα που πρέπει να περιμένετε: τους επόμενους δύο μήνες, τα ηγετική στελέχη του οργανισμού θα ανακοινώσουν σχέδια αναδιάρθρωσης που επικεντρώνονται στην απλοποίηση της διοικητικής δoμής του οργανισμού μας, στην ακύρωση έργων χαμηλότερης προτεραιότητας και στη μείωση των ποσοστών προσλήψεων», τόνισε ο Ζούκερμπεργκ σε  μήνυμα προς τους υπαλλήλους το οποίο αναρτήθηκε σε blog της Meta.

Όπως μεταδίδει το CNBC, ο Ζούκερμπεργκ πρόσθεσε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να κλείσει 5.000 επιπλέον ανοιχτές θέσεις εργασίας που δεν έχει ακόμη καλύψει. 

Σε μια νύξη για την τρέχουσα αβεβαιότητα, ο Ζούκερμπεργκ υπογράμμισε ότι η εταιρεία θα πρέπει να προετοιμαστεί για «την πιθανότητα αυτή η νέα οικονομική πραγματικότητα να συνεχιστεί για πολλά χρόνια».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v