Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι για τα NFT του Ντόναλντ Τραμπ μετά τη δίωξή του!

Η τιμή στη συλλογή NFTs Trump Digital Trading Cards - στην οποία ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται με κοστούμια καουμπόη, μπασκετμπολίστα και... υπερήρωα - εκτινάχθηκε 20% πλησιάζοντας τα 1.100 δολάρια.

Ράλι για τα NFT του Ντόναλντ Τραμπ μετά τη δίωξή του!

Οι τιμές στα NFT του Ντόναλντ Τραμπ εκτινάχθηκαν μετά την δικαστική απόφαση για δίωξη του πρώην Προέδερου, για πρώτη φορά στην αμερικανική ιστορία. 

Η τιμή στη συλλογή NFTs Trump Digital Trading Cards - στην οποία ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται με κοστούμια καουμπόη, μπασκετμπολίστα και... υπερήρωα - εκτινάχθηκε 20% την Πέμπτη, έως το υψηλό του 0,6 ETH ή $1.098 με βάση την τρέχουσα τιμή του Ether. 

Οι συναλλαγές της εν λόγω συλλογής NFT αυξήθηκε πάνω από 400% σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα, σύμφωνα με το Marketwatch.  

Ο Τραμπ θα παραδοθεί την Τρίτη στις αρχές της Νέας Υόρκης

Ο  Ντόναλντ Τραμπ, θα παραδοθεί την Τρίτη στις διωκτικές αρχές, δήλωσε ο δικηγόρος του πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ, τονίζοντας ότι «δεν θα του περάσουν χειροπέδες».

Ο Τζο Τακοπίνα ανέφερε ακόμα ότι περιμένει ότι οι κατηγορίες θα αφορούν σε πληρωμές για την εξαγορά της σιωπής της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. 

«Δεν πρόκειται να κρυφτεί στο Μαρ-α-Λάγκο» τόνισε ο δικηγόρος στα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ. 

Εν τω μεταξύ, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, δήλωσε ότι η δίωξη κατά του Τραμπ στέλνει ένα «φριχτό μήνυμα» στον κόσμο για την αμερικανική δικαιοσύνη και θα ενθαρρύνει την κατάχρηση εξουσίας από δικτάτορες. 

O Tραμπ είναι αντιμέτωπος με περίπου 30 κατηγορίες σχετικές με δωροδοκία, ανέφεραν δύο καλά πληροφορημένες πηγές στο NBC. Oι ακριβείς κατηγορίες παραμένουν άγνωστες επειδή η δίωξη είναι απόρρητη μέχρι την εμφάνιση του Τραμπ στο δικαστήριο. 

Σώμα ενόρκων στη Νέα Υόρκη αποφάσισε να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την υπόθεση της καταβολής 130.000 δολαρίων προκειμένου να εξαγοραστεί η σιωπή της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, λίγο καιρό πριν από την εκλογική του νίκη το 2016, αποκαλύπτει η εφημερίδα New York Times.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ που ασκείται ποινική δίωξη σε βάρος πρώην προέδρου.

Οι κατηγορίες, που προέκυψαν από την έρευνα υπό τον δημοκρατικό εισαγγελέα του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ, ενδέχεται να μεταμορφώσουν την κούρσα ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024.

Ο κ. Τραμπ είχε ήδη ξεκαθαρίσει προ ημερών πως θα συνέχιζε την εκστρατεία του για να εξασφαλίσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, ώστε να είναι ο υποψήφιος του κόμματος στις εκλογές, ακόμη κι αν του ασκείτο ποινική δίωξη.

«Πολιτικός διωγμός»

Ο Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε με σφοδρότητα εναντίον της άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος του, στην οποία βλέπει «πολιτικό διωγμό», «κυνήγι μαγισσών» και «ανάμιξη στις εκλογές» του 2024, στις οποίες ελπίζει να «ανακαταλάβει» τον Λευκό Οίκο.

«Αυτός είναι πολιτικός διωγμός και ανάμιξη στις εκλογές στο υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία», υποστήριξε σε ανακοίνωσή του ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, προεξοφλώντας πως η υπόθεση αυτή θα αποβεί «σε βάρος του Τζο Μπάιντεν», του διαδόχου του και πιθανού αντιπάλου του στις προσεχείς προεδρικές εκλογές.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v