Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διπλασιάζει τις εκπτώσεις η Tesla για να ανεβάσει τη ζήτηση

Οι μειώσεις κυμαίνονται από 1,9% στην έκδοση του Model 3 έως 5,6% στη βασική έκδοση του Model S. Διπλασιάζει τις εκπτώσεις η αυτοκινητοβιομηχανία του Ελον Μασκ.

Διπλασιάζει τις εκπτώσεις η Tesla για να ανεβάσει τη ζήτηση

Τρίτη φορά μείωσε τις τιμές των ηλεκτρικών της οχημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες η Tesla, σύμφωνα με τον ιστοσελίδα της, διπλασιάζοντας τις τιμές των εκπτώσεων, εν μέσω αποδυνάμωσης της οικονομίας.

Οπως μεταδίδει το Reuters, οι περικοπές κυμαίνονται από 1,9% στην έκδοση του Model 3 έως 5,6% στη βασική έκδοση του Model S. Η Tesla δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλια σχετικά με τις μειώσεις.

Η κίνηση έρχεται μετά από επανειλημμένα σχόλια τους τελευταίους μήνες από τον διευθύνοντα σύμβουλο Ελον Μασκ, σύμφωνα με τα οποία η Tesla θα επικεντρωθεί στη μείωση των τιμών για να ανεβάσει τη ζήτηση ενώ έχει σημειώσει επιτυχία στην τόνωση των παραγγελιών με εκπτώσεις παγκοσμίως που εισήχθησαν τον Ιανουάριο.

Η Tesla μείωσε τις τιμές και στις δύο εκδόσεις του Model S. Η τιμή της βασικής έκδοσης υποχώρησε κατά 5,6% στα 84.990 δολάρια, ενώ της βασικής έκδοσης του Model 3 υποχώρησε κατά 2,3% στα 41.990 δολάρια.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v