Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αισιόδοξη η easyJet για τα κέρδη φέτος

Ανεβαίνει η ζήτηση, ανεβαίνουν και οι τιμές. Η βρετανική αεροπορική εταιρεία προβλέπει κέρδη προ φόρων για ολόκληρη τη χρονιά ύψους £260 εκατ. για τους 12 μήνες έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Αισιόδοξη η easyJet για τα κέρδη φέτος

Συνεχίζτονται οι «ισχυρές» κρατήσεις και την καλοκαιρινή σεζόν, όπως ενημέρωσε η EasyJet, σε μία ακόμη ένδειξη ότι η ζήτηση για ταξίδια ανθεί παρά την οικονομική επιβράδυνση.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η βρετανική αεροπορική εταιρεία την Τρίτη προβλέπει κέρδη προ φόρων για ολόκληρη τη χρονιά ύψους £260 εκατ. για τους 12 μήνες έως το τέλος Σεπτεμβρίου. Είναι υψηλότερα από τις προσδοκίες της αγοράς που καταρτίστηκαν από την εταιρεία, εν μέρει λόγω της αύξησης των τιμών των εισιτηρίων.

Οι αεροπορικές εταιρείες σε όλη την Ευρώπη ανέφεραν σταθερά ισχυρές κρατήσεις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, τις οποίες ο διευθύνων σύμβουλος της easyJet, Johan Lundgren, απέδωσε στους καταναλωτές «που δίνουν προτεραιότητα στις δαπάνες για ταξίδια».

Η EasyJet μείωσε τις απώλειές της το εξάμηνο που ολοκληρώθηκε στα τέλη Μαρτίου κατά 24% στα £415 εκατ., καθώς τα έσοδα που πραγματοποιεί από κάθε θέση αυξήθηκαν κατά 40%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v