Ιταλία: Αντεμβολιαστής χαστούκισε τον Τζουζέπε Κόντε

«Όταν κάποιος αναλαμβάνει κυβερνητικά καθήκοντα και λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις σε κρίσιμες περιόδους, δεν μπορεί να τους ικανοποιεί όλους», σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός καταγγέλλοντας τη βία.

Ιταλία: Αντεμβολιαστής χαστούκισε τον Τζουζέπε Κόντε

Κατά τη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης στην πόλη Μάσα της Τοσκάνης, αντεμβολιαστής χαστούκισε τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό και νυν ηγέτη του Κινήματος 5 Αστέρων Τζουζέπε Κόντε.

Ο δράστης αρχικά πλησίασε τον Κόντε αφήνοντας να φανεί ότι είχε την πρόθεση να τον χαιρετήσει.

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός δήλωσε πως, «όταν κάποιος αναλαμβάνει κυβερνητικά καθήκοντα και λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις σε περιόδους μεγάλης κρισιμότητας για τη χώρα, όπως συνέβη με την πανδημία, δεν μπορεί να τους ικανοποιεί όλους, ακόμη κι αν εργάζεται για το καλό όλων».

Ο δράστης – ο οποίος ακινητοποιήθηκε από την Αστυνομία – τάχθηκε κατά των μέτρων που θεσπίστηκαν κατά τη διάρκεια της κατάστασης έκτακτης ανάγκης λόγω κορωνοϊού.

Την αλληλεγγύη τους στον Κόντε εξέφρασαν η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, ο γραμματέας της Λέγκας και υπουργός Υποδομών Ματέο Σαλβίνι και η γραμματέας του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος Έλι Σλάιν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ, ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v