Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο Λονδίνο ο Ζελένσκι: Θα συναντήσω τον φίλο μου Ρίσι

«Σήμερα - Λονδίνο. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ηγέτης όσον αφορά την επέκταση των δυνατοτήτων μας στο έδαφος και στον αέρα. Αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί σήμερα», ανέφερε ο Ουκρανός Πρόεδρος στο Twitter. Αμετάβλητα τα σχέδια της Ρωσίας για το Μπαχμούτ, σύμφωνα με το Κίεβο.

Στο Λονδίνο ο Ζελένσκι: Θα συναντήσω τον φίλο μου Ρίσι

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα Δευτέρα ότι θα ταξιδέψει στη Βρετανία για συνάντηση με τον πρωθυπουργό Ρίσι Σουνάκ.

«Σήμερα - Λονδίνο. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ηγέτης όσον αφορά την επέκταση των δυνατοτήτων μας στο έδαφος και στον αέρα. Αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί σήμερα», ανέφερε ο Ζελένσκι στο Twitter.

«Θα συναντήσω τον φίλο μου Ρίσι. Θα διεξάγουμε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις πρόσωπο με πρόσωπο και μέσα από αντιπροσωπείες».

Οπως θυμίζει το Reuters, την περασμένη εβδομάδα, η Βρετανία έγινε η πρώτη χώρα που άρχισε να προμηθεύει την Ουκρανία με πυραύλους κρουζ μεγάλου βεληνεκούς, οι οποίοι θα επιτρέψουν στις δυνάμεις της να χτυπήσουν ρωσικά στρατεύματα.

Στο μέτωπο των πολεμικών επιχειρήσεων, τα σχέδια της Ρωσίας να καταλάβει την πολιορκημένη πόλη Μπαχμούτ της ανατολικής Ουκρανίας παραμένουν αμετάβλητα και νέες δυνάμεις επίθεσης αποστέλλονται στα περίχωρά της, δήλωσε σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Χάνα Μάλιαρ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v