Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελον Μασκ: Είναι ηθικά λάθος να δουλεύει κάποιος τηλεργασία

O διευθύνων σύμβουλος της Tesla δήλωσε ότι το να δουλεύει κάποιος από το λάπτοπ του στο σπίτι μειώνει την παραγωγικότητα. Επίσης στέλνει λάθος μήνυμα σε όσους δουλεύουν σε εργοστάσια και σε άλλους υπαλλήλους που δεν έχουν αυτήν την επιλογή.

Ελον Μασκ: Είναι ηθικά λάθος να δουλεύει κάποιος τηλεργασία

Επίθεση στους ανθρώπους που εργάζονται από το σπτίι έκανε ο Έλον Μασκ, λέγοντας ότι είναι προσβολή για όσους πρέπει να εμφανίζονται στο χώρο εργασίας.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla δήλωσε ότι το να δουλεύει κάποιος από το λάπτοπ του στο σπίτι μειώνει την παραγωγικότητα και επίσης στέλνει λάθος μήνυμα σε όσους δουλεύουν σε εργοστάσια και σε άλλους υπαλλήλους που δεν έχουν αυτήν την επιλογή.

«Ανθρωποι φτιάχνουν και συντηρούν αυτοκίνητα, χτίζουν και επιδιορθώνουν σπίτια, μαγειρεύουν φαγητό, φτιάχνουν όλα τα πράγματα που καταναλώνουν οι υπόλοιποι. Είναι άσχημο να υποθέτεις ότι, ναι, πρέπει να πάνε στη δουλειά, αλλά εσύ όχι», είπε σε συνέντευξή του στο CNBC. «Δεν είναι απλώς θέμα παραγωγικότητας, νομίζω ότι είναι ηθικά λάθος».

«Η τάξη των φορητών υπολογιστών ζει στη la-la land», είπε στο CNBC.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v