Η Κίνα ενισχύει το εθνικό σύστημα ασφαλείας της

Ο πρόεδρος Σι δήλωσε ότι η χώρα θα εκσυγχρονίσει την παρακολούθηση κινδύνου και την έγκαιρη προειδοποίηση, επενδύοντας στη διακυβέρνηση ασφαλείας και τη βέλτιστη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης.

Η Κίνα ενισχύει το εθνικό σύστημα ασφαλείας της

Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι είναι αναγκαίο για τη χώρα να επιταχύνει τον εκσυγχρονισμό του εθνικού συστήματος ασφαλείας και τις σχετικές ικανότητές της, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, εν μέσω αύξησης του ενδιαφέροντος για τους κινδύνους και τις απειλές στην εσωτερική ασφάλεια.

Ο Σι δήλωσε επίσης ότι η Κίνα θα πρέπει να προχωρήσει με την κατασκευή εθνικού συστήματος παρακολούθησης κινδύνου και έγκαιρης προειδοποίησης.

Ο πρόεδρος της Κίνας, ο οποίος έκανε τις ανακοινώσεις αυτές στο πλαίσιο συνεδρίασης της επιτροπής εθνικής ασφαλείας, δήλωσε ότι τα ζητήματα εθνικής ασφαλείας που αντιμετωπίζει η Κίνα έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Το Πεκίνο έχει ενισχύσει τα μέτρα εθνικής ασφαλείας και έχει θέσει υπό αυξημένη παρακολούθηση την αναδυόμενη τεχνολογία αιχμής, όπως οι υπηρεσίες παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης.

Ο Σι δήλωσε ότι η Κίνα πρέπει να βελτιώσει το επίπεδο της διακυβέρνησης ασφαλείας σε σχέση με τα δεδομένα δικτύου στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v