Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δυνατό τουριστικό καλοκαίρι για την TUI, σπάνε ρεκόρ οι κρατήσεις

Οι ταξιδιώτες έκαναν κατά μέσο όρο κρατήσεις δύο εβδομάδες νωρίτερα από πέρυσι, για να εξασφαλίσουν καλές προσφορές. Το ισπανικό νησί της Μαγιόρκα και το τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας, Αττάλεια, αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή.

Δυνατό τουριστικό καλοκαίρι για την TUI, σπάνε ρεκόρ οι κρατήσεις

Η γερμανική τουριστική εταιρεία TUI αναμένει ένα δυνατό καλοκαίρι, με τις κρατήσεις να είναι υψηλότερες για πρώτη φορά από πριν από την εμφάνιση της παγκόσμιας πανδημίας το 2020, ανέφερε σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη.

Οι ταξιδιώτες έκαναν κατά μέσο όρο κρατήσεις δύο εβδομάδες νωρίτερα από πέρυσι, για να εξασφαλίσουν καλές προσφορές, με το ισπανικό νησί της Μαγιόρκα και το τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας, Αττάλεια, να αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή, ανέφερε η εταιρεία.

Η TUI τον περασμένο μήνα είχε επισημάνει ότι υπάρχουν προσδοκίες για ισχυρά έσοδα και υψηλότερα κέρδη το 2023 παρά τον κίνδυνο διακοπής των ταξιδιών που προκλήθηκε από απεργίες και μια αβέβαιη οικονομική προοπτική.

«Ανυπομονούμε για μια δυνατή καλοκαιρινή σεζόν και τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε αριθμούς πελατών πάνω από το 2019 για πρώτη φορά», δήλωσε ο Stefan Baumert, επικεφαλής των επιχειρήσεων του ομίλου στη Γερμανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v