Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι δύο πιο πλούσιοι του κόσμου τρώνε σήμερα μαζί

O ιδρυτής της Tesla Ελον Μασκ και ο Μπερνάρ Αρνό, διευθύνων σύμβουλος και μέτοχος της Louis Vuitton, πρόκειται να γευματίσουν στο Παρίσι. Μαζί, έχουν περιουσία 426 δισ. δολαρίων.

Οι δύο πιο πλούσιοι του κόσμου τρώνε σήμερα μαζί

Οι δύο πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου θα γευματίσουν μαζί σήμερα Παρασκευή, στο περιθώριο μιας εκδήλωσης τεχνολογίας στο Παρίσι.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, ο ιδρυτής της Tesla Ελον Μασκ (αριστερά στη φωτό) και ο Μπερνάρ Αρνό, διευθύνων σύμβουλος και μέτοχος της Louis Vuitton (LVMH), πρόκειται να έχουν μαζί γεύμα, δήλωσε ο Αρνό στο γαλλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα Quotidien. Ο μεγαλύτερος γιος του Αρνό, Antoine, θα είναι μαζί τους, σύμφωνα με ένα άτομο που γνωρίζει τα σχέδια.

Η συνολική περιουσία των δύο ανδρών ανέρχεται σε περίπου 426 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index. Ο Μασκ ξεπέρασε πρόσφατα τoν Αρνό και διεκδίκησε εκ νέου τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, αφού οι επενδυτές πούλησαν μετοχές πολυτελείας.

Η LVMH κατέχει μάρκες όπως η Louis Vuitton και ο Christian Dior και σημαντικές διαφημιστικές που δραστηριοποιούνται στα κοινωνικά δίκτυα, όπως στο TikTok και το Twitter. Ο Μασκ, ο οποίος αγόρασε το Twitter πέρυσι, προσέλαβε πρόσφατα τη Linda Yaccarino, πρώην στέλεχος διαφημίσεων της NBCUniversal, για να βελτιώσει τη σχέση της εταιρείας με επώνυμες εταιρείες.

Ο Μασκ πρόκειται να μιλήσει το απόγευμα της Παρασκευής στην εκδήλωση Viva Technology στη γαλλική πρωτεύουσα, μια ετήσια συγκέντρωση που δημιουργήθηκε από το διαφημιστικό πρακτορείο Publicis Groupe και τη Les Echos, την οικονομική και χρηματοοικονομική εφημερίδα που ανήκει στην LVMH.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v