Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο ανταλλακτήριο crypto από Fidelity, Schwab και Citadel

Το λανσάρισμα έρχεται λίγες ημέρες αφότου η BlackRock υπέβαλε αίτημα για τη δημιουργία του πρώτου ETF για bitcoin. Tο ανταλλακτήριο δεν θα διαπραγματεύεται «χρεόγραφα».

Νέο ανταλλακτήριο crypto από Fidelity, Schwab και Citadel

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Oι χρηματοοικονομικοί κολοσσοί Charles Schwab, Fidelity και Citadel λάνσαραν επίσημα νέο ανταλλακτήριο για διαπραγμάτευση τεσσάρων κρυπτονομισμάτων.

Μετά την ανακοίνωση το bitcoin πραγματοποιεί ράλι 4% στα 27.827 δολάρια. 

Η EDX Markets ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα σχέδια για το λανσάρισμα ανταλλακτηρίου τον Σεπτέμβριο, δύο μήνες πριν την κατάρρευση του FTX.

Στο νέο εγχείρημα έχουν επενδύσει και οι Paradigm, Sequoia Capital και Virtu Financial.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες ημέρες αφότου η BlackRock υπέβαλε αίτημα για τη δημιουργία του πρώτου ETF για bitcoin στις ΗΠΑ.

Όπως μεταδίδει το CNBC, το ανταλλακτήριο EDX θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαπραγματεύονται bitcoin, ether, litecoin και bitcoin cash. 

Kανένα από τα τέσσερα αυτά κρυπτονομίσματα δεν χαρακτηρίστηκε ως «χρεόγραφο» στη μήνυση που κατέθεσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) κατά της Binance και του Coinbase πριν από δύο εβδομάδες. 

Η EDX έχει δηλώσει ότι «προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες των μεγαλύτερων και πιο προωθημένων χρηματοοικονομικών οργανισμών, πολλοί από τους οποίους έχουν ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα αλλά είναι επιφυλακτικοί απέναντι στους παρόχους υπηρεσιών για κρυπτονομίσματα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v