Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη First Citizens Bank ελληνικά ναυτιλιακά δάνεια $123 εκατ.

Το χαρτοφυλάκιο δανείων, το οποίο απέκτησε από την HSBC, καλύπτει 11 χρηματοδοτήσεις που αφορούν 14 πλοία και οκτώ πελάτες. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα».

Στη First Citizens Bank ελληνικά ναυτιλιακά δάνεια $123 εκατ.

Η First Citizens Bank ανακοίνωσε σήμερα ότι ο όμιλός της Maritime Finance, μέρος του τμήματος CIT, ολοκλήρωσε με επιτυχία την απόκτηση ελληνικών ναυτιλιακών δανείων ύψους 123 εκατομμυρίων δολαρίων, αυξάνοντας τις ναυτιλιακές χρηματοδοτήσεις της τράπεζας για πελάτες στην Ελλάδα.

Το χαρτοφυλάκιο δανείων, το οποίο αποκτήθηκε από την HSBC, καλύπτει 11 χρηματοδοτήσεις που αφορούν 14 πλοία και οκτώ πελάτες σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές εμπορικής ναυτιλίας στον κόσμο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την παρουσία μας και ενισχύουμε τις σχέσεις μας με τους πελάτες εμπορικής ναυτιλίας στην Ελλάδα, η οποία εδώ και πολύ καιρό είναι μία από τις πιο σημαντικές αγορές για τη ναυτιλιακή χρηματοδότηση παγκοσμίως», δήλωσε ο Evan Cohen, managing director και επικεφαλής του τμήματος CIT Maritime Finance.

«Αναμένουμε ότι αυτή η συναλλαγή θα μας ανοίξει νέες ευκαιρίες συνεργασίας με υπάρχοντες πελάτες της ναυτιλίας και δημιουργίας νέων επαφών σε αυτόν τον ζωτικής σημασίας κλάδο της βιομηχανίας», πρόσθεσε.

Η Maritime Finance, μέρος του τμήματος CIT της First Citizens, προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για εξασφαλισμένα δάνεια σε μια παγκόσμια πελατειακή βάση ιδιοκτητών πλοίνω και διαχειριστών.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v