Η Fidelity κινείται για τη δημιουργία ETF στο bitcoin

Μετά τη BlackRock και η Fidelity κινείται για τη δημιουργία ενός spot bitcoin ETF. Άνοδος 1,5% για το bitcoin στα 30.642 δολάρια.

Η Fidelity κινείται για τη δημιουργία ETF στο bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

H Fidelity είναι κοντά στην υποβολή αιτήματος για τη δημιουργία ενός ETF στο bitcoin, το οποίο θα παρακολουθεί την αξία του κρυπτονομίσματος στην αγορά spot. 

Αυτό είναι το δεύτερο αίτημα από έναν επενδυτικό κολοσσό για ένα spot bitcoin ETF.

Νωρίτερα τον Ιούνιο είχε υποβάλλει αίτημα για παρόμοιο ETF και η BlackRock. 

H τιμή του bitcoin σημειώνει άνοδο 1,5% στα 30.642 δολάρια. 

Οι κινήσεις των επενδυτικών κολοσσών αντιμετωπίζονται ως ψήφος εμπιστοσύνης στα κρυπτονομίσματα, αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον των επενδυτών λιανικής στον κλάδο, το οποίο είχε κλονιστεί μετά τη μήνυση που υπέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) κατά των ανταλλακτηριών κρυπτονομισμάτων Binance και το Coinbase.

Η αίτηση της BlackRock νωρίτερα τον Ιούνιο πυροδότησε ράλι στην τιμή του bitcoin σε υψηλό έτους.

Ένα spot bitcoin ETF είναι ένα επενδυτικό όχημα που παρακολουθεί την τιμή του bitcoin στη spot αγορά. Από την άλλη πλευρά, τα ETF bitcoin που βασίζονται σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης παρακολουθούν την τιμή των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin και έχουν αντιμετωπιστεί πιο ευνοϊκά από τη SEC.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v