Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Binance: Στην έξοδο πάνω από 1.000 υπάλληλοι

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων απέλυσε πάνω από 1.000 υπαλλήλους τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με τη WSJ.

Binance: Στην έξοδο πάνω από 1.000 υπάλληλοι

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η Binance θα περικόψει ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού της καθώς είναι αντιμετώπη με σειρά ερευνών ρυθμιστικών αρχών στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

Όπως μεταδίδει η Wall Street Journal το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων απέλυσε πάνω από 1.000 υπαλλήλους τις τελευταίες εβδομάδες σε μια διαδικασία που μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια του ενός τρίτου του προσωπικού της.

Ρεπορτάζ του Fortune αναφέρε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πως ο Γενικός Νομικός Σύμβουλος της Binance, ο Επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού και ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος Συμμόρφωσης παραιτήθηκαν όλοι την ίδια εβδομάδα.

Τελευταία έχουν αποχωρήσει και άλλα ανώτερα στελέχη, σύμφωνα πάντα με το Fortune, με αφορμή τη διαχείριση της έρευνας από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Όπως ο Επικεφαλής εκτελεστικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Yibo Ling, που είχε αναφέρει πρώτο το Bloomberg

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v