Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπουμ στα κέρδη της Ferrari

Φλέβα χρυσού οι τροποποιήσεις που κάνουν οι αγοραστές ώστε να έχει εξατομικευμένα χαρακτηριστικά το αυτοκίνητο που αγοράζουν.

Μπουμ στα κέρδη της Ferrari

Μια «εκπληκτική» αύξηση στους αγοραστές υπεραυτοκίνητων που προσθέτουν εξατομικευμένα χαρακτηριστικά στις Ferrari τους οδήγησε την πολυτελή μάρκα να αναβαθμίσει τις προσδοκίες κερδών της μετά από ένα «εξαιρετικό» τρίμηνο που είδε τα κέρδη να αυξάνονται κατά ένα τρίτο.

Παρότι οι πωλήσεις αυτοκινήτων μειώθηκαν κατά 2% σε 3.392 αυτοκίνητα μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου σε σύγκριση με ένα χρόνο νωρίτερα, τα έσοδα αυξήθηκαν 14% στα 1,5 δισ. ευρώ, ενώ τα κέρδη προ φόρων κατά ένα τρίτο στα 334 εκατ. ευρώ, σημειώνουν οι Financial Times.

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία αναμένει τώρα να πετύχει προσαρμοσμένα κέρδη για ολόκληρο το έτος ύψους 1,51-1,54 δισ. ευρώ, έναντι προηγούμενης πρόβλεψης για 1,45-1,5  δισ. ευρώ, ενώ τα έσοδα προβλέπεται να αυξηθούν μεταξύ 5,7 δισ ευρώ και 5,8 δισ. ευρώ.

«Η απόφαση για αναθεώρηση της καθοδήγησης προς τα πάνω υποστηρίχθηκε ιδιαίτερα από εκπληκτικά αποτελέσματα στις "εξατομικεύσεις" οχημάτων», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ferrari, Benedetto Vigna.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v