Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από τις προβλέψεις τα κέρδη της Walmart

Ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής στον κόσμο ανέφερε έσοδα 161,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων το τρίμηνο έως τον Ιούλιο, αυξημένα κατά 5,7% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι και κέρδισε 2,92 δολάρια ανά μετοχή, αύξηση 55,3%.

Πάνω από τις προβλέψεις τα κέρδη της Walmart

Η Walmart ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών σε πωλήσεις και τα κέρδη τριμήνου και μάλιστα ανέβασε τις προοπτικές για το σύνολο του έτους, σε μια περίοδο που οι αμερικανοί καταναλωτές αναζητούν χαμηλές τιμές εν μέσω επίμονου πληθωρισμού.

Ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής στον κόσμο ανέφερε έσοδα 161,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων το τρίμηνο έως τον Ιούλιο, αυξημένα κατά 5,7% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι και κέρδισε 2,92 δολάρια ανά μετοχή, αύξηση 55,3%. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Refinitv είχαν προβλέψει έσοδα 160,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων και κέρδη ανά μετοχή 1,71 δολάρια.

Η Walmart προβλέπει τώρα κέρδη μεταξύ 6,36 και 6,46 δολαρίων ανά μετοχή φέτος, με πωλήσεις να αυξάνουν από 4 έως 4,5%. Προηγουμένως μιλούσε για κέρδη από 6,10 έως 6,20 δολάρια, με τις πωλήσεις να αυξάνονται κατά 3,5%.

Οι μετοχές του λιανοπωλητή σημείωσαν άνοδο 1,6% στις συναλλαγές πριν το άνοιγμα της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v