Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη στο πλευρό των πλημμυροπαθών

«Mοιραζόμαστε ήδη δορυφορικές εικόνες για να βοηθήσουμε και να είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε υποστήριξη», δήλωσε η πρόεδρος της ΕΕ σε μήνυμα συμπαράστασης για Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη στο πλευρό των πλημμυροπαθών

«Η Ευρώπη βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία» αναφέρει με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ, η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Συμπλήρωσε ότι «μοιραζόμαστε ήδη δορυφορικές εικόνες για να βοηθήσουμε τους πρώτους που ανταποκρίνονται και για να είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε υποστήριξη μέσω του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ».

Η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μετέφερε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ισχυρή μας ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και τόνισε ότι η ΕΕ είναι σε επαφή με τις ελληνικές αρχές για κινητοποίηση υποστήριξης.

"Η Ευρώπη βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Τουρκία.

Είμαστε έτοιμοι να ενεργοποιήσουμε τον Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ. Μετέφερα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ισχυρή μας ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Είμαστε σε επαφή με τις ελληνικές αρχές για να κινητοποιήσουμε υποστήριξη" σημείωσε με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v