Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ζέστη σε όλη την Ευρώπη με ισχυρές καταιγίδες

Οι θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της Γαλλίας και της Γερμανίας θα παραμείνουν πάνω από τον εποχικό μέσο όρο για τις επόμενες 10 μέρες. Πού προβλέπονται ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες.

Ζέστη σε όλη την Ευρώπη με ισχυρές καταιγίδες

Η φθινοπωρινή ζέστη της Ευρώπης θα συνεχιστεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα, συνοδευόμενη από ισχυρές καταιγίδες και ισχυρές βροχοπτώσεις από την Ισπανία έως τη Γερμανία.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το Παρίσι θα φτάσει στους 29,5 βαθμούς Κελσίου το Σάββατο, με το Λονδίνο στους 25,5 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τη Maxar Technologies. Ενώ οι θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της Γαλλίας και της Γερμανίας θα παραμείνουν πάνω από τον εποχικό μέσο όρο για τις επόμενες 10 ημέρες, το Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι κοντά στο φυσιολογικό την επόμενη εβδομάδα, καθώς πιο άστατος καιρός από τον Ατλαντικό φέρνει ισχυρούς ανέμους και βροχές.

Ισχυρές βροχοπτώσεις προβλέπονται και για τη νότια Γερμανία την Πέμπτη. Προειδοποιήσεις για βροχοπτώσεις και καταιγίδες έχουν εκδοθεί για τις ακτές γύρω από τη Βαλένθια στην Ισπανία, με κίνδυνο υλικών ζημιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v