Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ετοιμάζεται για εισαγωγή σε χρηματιστήριο η CVC

Η εταιρεία private equity ενημέρωσε πρόσφατα συμβούλους για το πιθανό χρονοδιάγραμμα και άρχισε να εντείνει τις προετοιμασίες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ετοιμάζεται για εισαγωγή σε χρηματιστήριο η CVC

Η CVC Capital Partners προετοιμάζεται για μια πιθανή εισαγωγή στο χρηματιστήριο το Νοέμβριο, εν μέσω βελτιωμένου κλίματος σε ότι αφορά τις νέες προσφορές μετοχών, ανέφεραν στο Bloomberg πηγές με γνώση του θέματος.

Η εταιρεία private equity ενημέρωσε πρόσφατα συμβούλους για το πιθανό χρονοδιάγραμμα και άρχισε να εντείνει τις προετοιμασίες, είπαν οι πηγές, ζητώντας να μην κατονομαστούν. Η CVC εξετάζει το ενδεχόμενο εισαγωγής στο Άμστερνταμ, ανέφερε προηγουμένως το Bloomberg News.

Η εισαγωγή της CVC πρόκειται να είναι μία από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει ποτέ στον συγκεκριμένο κλάδο και θα μπορούσε να ενθαρρύνει τους ανταγωνιστές να ακολουθήσουν. Η CVC αποτιμήθηκε σε περίπου 15 δισεκατομμύρια δολάρια όταν πούλησε ένα μειοψηφικό μερίδιο στην Blue Owl Capital Inc. το 2021, είπαν πηγές με γνώση του θέματος.

Η CVC σκέφτεται να εισαχθεί στο χρηματιστήριο το Νοέμβριο, ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς, αν και δεν έχει λάβει τελική απόφαση και θα μπορούσε να αποφασίσει να περιμένει. Ένας εκπρόσωπος του CVC αρνήθηκε να σχολιάσει.

Οι παγκόσμιες αγορές IPO αρχίζουν να ανοίγουν ξανά μετά από μια παρατεταμένη περίοδο ύφεσης. Η επιτυχημένη εισαγωγή 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων του σχεδιαστή τσιπ της SoftBank Group Corp. της Arm Holdings στη Νέα Υόρκη συμβάλλει στην ενθάρρυνση άλλων εταιρειών να βγουν στην αγορά. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v