Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτοξεύονται 300% οι τιμές ξενοδοχείων στο Παρίσι ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

Οι ταξιδιώτες που κατευθύνονται στη γαλλική πρωτεύουσα θα πληρώσουν περίπου 685 δολάρια τη νύχτα για ξενοδοχείο 3 αστέρων, σε σύγκριση με τα περίπου $178 που θα πλήρωναν για μια τυπική διαμονή Ιουλίου.

Εκτοξεύονται 300% οι τιμές ξενοδοχείων στο Παρίσι ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

Οι τιμές των ξενοδοχείων στο Παρίσι για το διάστημα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 αυξάνονται ήδη κατά πάνω από τρεισήμισι φορές από τις συνηθισμένες καλοκαιρινές τιμές, λιγότερο από ένα χρόνο πριν από τους αγώνες.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, οι ταξιδιώτες που κατευθύνονται στη γαλλική πρωτεύουσα μπορούν να αναμένουν να πληρώσουν περίπου 685 δολάρια τη νύχτα για ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων, σε σύγκριση με περίπου 178 δολάρια για μια τυπική διαμονή Ιουλίου, σύμφωνα με στοιχεία της Google. Οι τιμές για ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων αγγίζουν τα $953 κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, από τα συνηθισμένα $266.

Η πόλη αναμένει πάνω από 11 εκατομμύρια επισκέπτες κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, 3,3 εκατομμύρια από τους οποίους ταξιδεύουν εκτός της ευρύτερης περιοχής του Παρισιού ή διεθνώς και θα χρειαστούν καταλύματα. Για αυτές τις αφίξεις, υπάρχουν περίπου 280.000 δωμάτια διαθέσιμα την ημέρα σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Παρισιού, δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου τουρισμού του Παρισιού.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v