Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καλοκαίρι-ρεκόρ για την EasyJet, επεκτείνει τον στόλο της 

Yπέγραψε συμφωνία με την Airbus για 157 αεροσκάφη μικρών αποστάσεων, παράλληλα με δικαιώματα αγοράς για άλλα 100, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των αεροπλάνων που βρίσκονται σε παραγγελία σε 315 έως το 2034.

Καλοκαίρι-ρεκόρ για την EasyJet, επεκτείνει τον στόλο της

Συμφωνία για σημαντική επέκταση του στόλου της έκλεισε η EasyJet, μέσω της αγοράς πάνω από 150 νέων αεροσκαφών, ενώ ανακοίνωσε σχέδια για επανεκκίνηση των πληρωμών των μετόχων μετά από ένα «καλοκαίρι-ρεκόρ» στον τομέα των ταξιδιών.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, η αεροπορική εταιρεία με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με την Airbus για 157 αεροσκάφη μικρών αποστάσεων, παράλληλα με δικαιώματα αγοράς για άλλα 100, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των αεροπλάνων που βρίσκονται σε παραγγελία σε 315 έως το 2034.

Η EasyJet παρουσίασε επίσης σχέδια για επανεκκίνηση των μερισμάτων από τις αρχές του 2024, καθιστώντας την μία από τις πρώτες μεγάλες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες που σηματοδοτούν την επανέναρξη των πληρωμών των μετόχων μετά την πανδημία.

Η αεροπορική εταιρεία προέβλεψε κέρδη προ φόρων μεταξύ £440 εκατ. και £460 εκατ. για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο, μετά από ρεκόρ κερδοφορίας τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v