Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απογειώθηκαν 60% τα κέρδη της Delta Air Lines

Δυνατή η ζήτηση για ταξίδια, η αεροπορική εταιρεία εκτιμά ότι θα συνεχιστεί και τους τελευταίους τρεις μήνες της χρονιάς.

Απογειώθηκαν 60% τα κέρδη της Delta Air Lines

Αλμα σχεδόν 60% έκαναν τα κέρδη της Delta Air Lines το τρίτο τρίμηνο, καθώς η ισχυρή ζήτηση για ταξίδια συνεχίστηκε το καλοκαίρι, ιδιαίτερα για τα διεθνή ταξίδια, αν και η αεροπορική εταιρεία προέβλεψε κέρδη για ολόκληρο το έτος προς το «πάτωμα» της προηγούμενης εκτίμησης, μετά το άλμα στις τιμές των καυσίμων.

Οπως μεταδίδει το CNBC, στην τριμηνιαία έκθεσή της η Delta είπε ότι αναμένει προσαρμοσμένα κέρδη για ολόκληρη τη χρονιά από 6 έως 6,25 δολάρια ανά μετοχή, αφού προέβλεψε 6 έως 7 δολάρια ανά μετοχή τον Ιούλιο. Η Delta υποβάθμισε την εκτίμηση των ελεύθερων ταμειακών ροών για όλη τη χρονιά, στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια από τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια που προέβλεπε το καλοκαίρι.

Η Delta είπε ότι αναμένει ισχυρή ταξιδιωτική ζήτηση τους τελευταίους τρεις μήνες του έτους, εκτιμώντας ότι τα έσοδα θα αυξηθούν κατά 9% έως 12% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο, με κέρδη ανά μετοχή από 1,05 έως 1,30 δολάρια, σε ευθυγράμμιση με τις προβλέψεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v