H BlackRock διαψεύδει έγκριση του ETF του bitcoin

Αλμα 10% κατέγραψε προς στιγμήν το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, ξεπερνώντας τα 30.000 δολάρια, μετά από δημοσίευμα για έγκριση του ETF του bitcoin από τη SEC. Διέψευσε την είδηση η BlackRock.

H BlackRock διαψεύδει έγκριση του ETF του bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ισχυρά κέρδη κατέγραψε το bitcoin τη Δευτέρα μετά από δημοσίευμα του Cointelegraph που αναφέρει ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) θα εγκρίνει τη δημιουργία ETF του bitcoin που θα βασίζεται στην spot αγορά.

Την αίτηση είχε υποβάλλει η BlackRock. 

Αμέσως μετά τη δημοσίευση της είδησης το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο κατέγραψε άλμα πάνω από 10% ξεπερνώντας τα 30.000 δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ωστόσο, η BlackRock διέψευσε το δημοσίευμα, λέγοντας ότι η αίτηση της στη SEC παραμένει υπό εξέταση. 

«Η αίτηση για το iShares Spot Bitcoin ETF παραμένει υπό εξέταση από τη SEC» ανέφερε σύμφωνα με το Bloomberg εκπρόσωπος της BlackRock. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v