Κόβει 2.500 θέσεις εργασίας η Rolls-Royce

«Αυτό είναι ένα ακόμη βήμα στο πολυετές ταξίδι μετασχηματισμού μας για την οικοδόμηση μιας Rolls-Royce υψηλής απόδοσης, ανταγωνιστικής, ανθεκτικής και αναπτυσσόμενης», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος.

Κόβει 2.500 θέσεις εργασίας η Rolls-Royce

Η Rolls-Royce δήλωσε ότι περικόπτει έως και 2.500 θέσεις και θα εξορθολογήσει την επιχείρηση, υιοθετώντας τις πιο βαθιές περικοπές θέσεων εργασίας υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Tufan Erginbilgic.

Οι μειώσεις θα στοχεύουν σε 2.000 έως 2.500 υπαλλήλους, ή περίπου το 6% του προσωπικού ανά τον κόσμο, σημείωσε επιβεβαιώνοντας σχετικές αναφορές, μεταδίδει το Bloomberg. Ως μέρος της εταιρικής αναθεώρησης, η Chief Technology Officer Grazia Vittadini θα αποχωρήσει από την εταιρεία τον Απρίλιο του επόμενου έτους, δήλωσε η Rolls-Royce.

Έχοντας προσχωρήσει στη Rolls-Royce από την BP Plc, η Erginbilgic έφερε συμβούλους για να προχωρήσει σε εξορθολογισμό του οργανισμού. Η Rolls κατασκευάζει κινητήρες για τα μεγαλύτερα εμπορικά αεροσκάφη και κερδίζει χρήματα με βάση τις ώρες χρήσης τους αλλά και μέσα από προσοδοφόρα συμβόλαια παροχής υπηρεσιών.

«Αυτό είναι ένα ακόμη βήμα στο πολυετές ταξίδι μετασχηματισμού μας για την οικοδόμηση μιας Rolls-Royce υψηλής απόδοσης, ανταγωνιστικής, ανθεκτικής και αναπτυσσόμενης», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος στην ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v